Terug met een challenge – 50 presentaties in 15 weken

De beste manier om een idee te doen spreiden, is op een podium te klimmen en het verhaal te vertellen.

Terug van vakantie is het tijd voor een nieuwe challenge: 50 presentaties geven in 15 weken.

De challenge is naast het laten spreiden van ideeën, bedoeld om het concept “waardebepaling achteraf” voor mezelf te testen. Iets wat Martijn Aslander al langer gebruikt: Het betekent simpelweg dat ik mijn verhaal kom vertellen, en je achteraf zelf mag bepalen wat het je waard is geweest.

Mijn ervaringen deel ik uiteraard via mijn blog. Aanmelden voor updates kan hier.

De reden van de challenge is simpel. Het geeft richting. Het fijne van experimenten is dat ze kunnen niet falen — je leert immers altijd wel iets.

Het verhaal
De essentie van mijn verhaal, gaat altijd over hoe je in de realiteit van vandaag, de ideeën van morgen in beweging krijgt. En houdt. Met een mix van slimmer (samen)werken, (technologische en sociale) innovatie en gedrag, vertaald naar concrete acties, zodat je direct aan de slag kunt.

Voor wie
Ik spreek bij allerlei bedrijven en organisaties voor teams, afdelingen en externe groepen. En op congressen en andere bijeenkomsten voor ondernemers, studenten en andere professionals.

Wanneer
De challenge-periode loopt van maandag 24 augustus t/m dinsdag 01 december.

Hoe
Als je op deze pagina het korte formulier invult, neem ik contact met je op. Voor vragen en informatie ben ik ook via andere kanalen bereikbaar.

Oproep voor delen
Als je mijn blogs vaker leest, en er blij mee bent, waardeer ik het erg als je dit wilt delen binnen je netwerk. Dit vergroot de kans dat ik de 50 presentaties haal, wat maakt dat ik mijn ervaringen weer met iedereen kan delen. Alvast bedankt :)

###

P.S. Naast deze challenge heb ik nog een andere toffe mededeling. Of in ieder geval, iets waar ik zelf heel blij van wordt: Op woensdag 03 december vlieg ik naar Vietnam, waar ik minimaal twee maanden door Azië ga reizen. De komende periode ga ik me daarom meer verdiepen in het ‘werken op afstand’. Met iedereen die daar al ervaringen mee heeft, kom ik graag in contact.