Recensies: Wat anderen zeggen over mijn lezing

“We kijken terug op een heel geslaagde Global HRM 2018 in Milaan, met de juiste energie en focus van onze mensen. Daar heeft de openingskeynote van Kevin absoluut aan bijgedragen.”

Jos Schut, Chief HR Officer Randstad


“Kevin inspireert, zet aan tot denken en zorgt voor een komische noot. Beide keren dat wij Kevin vroegen bij ons zijn verhaal te doen, zorgde hij voor een prima begin van ons event. Van harte aanbevolen!”

Mark Rosbergen, Marketing and Business Development Manager Simmons & Simmons


Als dagvoorzitter zie en hoor ik veel sprekers, sommigen blijven me echt bij, zo’n spreker is Kevin Weijers. Ik was betoverd door zijn eerlijkheid, lichtheid en prachtige verhalen en experimenten, die mij en het publiek meteen anders deden denken over het leven met hardnekkige gewoontes en misverstanden. Zijn vonk sloeg over op de hele zaal, hij bracht vrolijkheid en hoop, en iedereen in de zaal wilde naderhand met hem afspreken. Niet zo gek, gezien zijn charme en integriteit. Bovendien was hij zeer prettig om mee samen te werken, goede gezamenlijke voorbereiding, interesse in de klant, de aanwezigen en hun wensen, en in mijn werk. Zeer flexibel op de dag zelf, ook in reactie op de zaal verfrissend en toegankelijk. Er zouden meer Kevin’s op de congrespodia van Nederland moeten staan!

Kim Coppes, Dagvoorzitter, Moderator en trainer


“Je hebt 365 dagen succesvol, omdenken én je hebt Kevin Weijers! Kevin zet je met zijn inspirerende anekdotes aan het denken of het wel zo logisch is dat we de dingen doen zoals we ze doen. For Kevin, it’s a lifestyle! En dat hoor je in zijn verhaal. En juist dat maakt het inspirerend. We kunnen het echt anders doen!”

Saskia Oene, Teammanager Loopbaancentrum Gemeente Apeldoorn


“We hebben een zeer mooie ervaring meegemaakt met Kevin. Ik was al in positieve afwachting van wat ik op zijn website kon vinden. En op het podium werd dit alleen maar sprankelender. Kevin brengt op een ontspannende en ontwapende manier soms herkenbare dilemma’s en structuren aan de orde en kan op een zeer boeiende manier verhalen over zijn experimenteren in de wereld. Een aanrader om het publiek nog een tijd over na te laten praten en te denken over de wijze waarop we ons werk doen of hoe je ook kan kijken en vooral door te doen zonder te plannen.”

Wouter Slob, Secretaris-directeur Waterschap Zuiderzeeland


“Tijdens internationale conferenties in Europa nodigen we altijd een bekende wetenschapper uit voor de Keynote over nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied. Voor onze meer dan 400 deelnemers aan EMC Europe 2018 in de Beurs van Berlage in Amsterdam, wilden we eens wat anders doen. Iedereen is druk, druk, met allerlei besprekingen, overleggen, rondsturen van berichtjes, maar we komen ar vaak niet aan toe na te denken over waar je nu echt gelukkig van wordt. Via-via hoorden we over Kevin Weijers. En na het zien van een filmpje waren we direct overtuigd: hem moeten we uitnodigen! En daar hebben we geen spijt van gehad. Kevin vertelde over zijn avonturen en het lanceren van nieuwe ideeën bij bedrijven over de hele wereld. Kevin liet zien hoe je je nieuwsgierigheid moet volgen en complexiteit moet vereenvoudigen. Een van zijn uitspraken was: denk minder na, experimenteer meer. Gezien de grote aftrek van de ‘niet-klagen-armbandjes’ en de vele leuke reacties van de aanwezigen heeft iedereen genoten van deze, voor ons compleet andere, Keynote.”

Frank Leferink, EMC Europe 2018 General Chair


“Kevin is een enthousiaste en inspirerende spreker. Door de concrete voorbeelden van zijn eigen ervaringen is zijn verhaal echt en geloofwaardig. Hij geeft je inzichten mee, die je direct kunt toepassen in je eigen leven en werk.”

Sandra Lenderink, Directeur Organisatie, Gemeente Oldebroek


“Kevin sprak namens onze organisatie tijdens de CFO Day 2017. Wij kijken terug op een zeer succesvolle samenwerking met Kevin als spreker. Ruim 200 Finance Executives inspireerde hij  met zijn levensmotto rondom het thema experimenteren. Quotes vanuit het publiek: “Ontwapenend, prikkelend, buiten de gebaande paden, mooi, boeiend, zeer inspirerend”. Met een gemiddelde 8 als cijfer in de eindevaluatie van zijn sessie scoorde Kevin in de top 3 van best beoordeelde sessies tijdens deze dag! Een topspreker die wij van harte aanbevelen!”

Albert Allmers, Founder FinanceFactor


“Het was een hele leuke bijeenkomst, waarin Kevin met een op het eerste gezicht luchtig praatje een krachtig verhaal met impact neerzet. Dubbel leuk en leerzaam als je daarna met elkaar de challenge aangaat!”

Michael van Iperen, Hoofd Ruimtelijk Domein gemeente Nieuwegein


In een setting met hoogopgeleide mannen met een eigenwijsheid die boven het landelijk gemiddelde ligt, was Kevin in staat om bestaande perspectieven ter discussie te stellen. Dat doet hij met zijn positieve en open houding, met zijn zorgvuldig gekozen woorden, humor en goed doordachte visuele voorbeelden. Sprekend uit eigen ervaring en aansluitend bij het publiek. In de voorbereiding is Kevin oprecht bezig zijn verhaal aan te laten sluiten op je wensen, de aftercare is goed en het resultaat is ontwikkeling op individueel- en groepsniveau. Als je tenminste je oogkleppen af en toe durft te (h)erkennen en afzetten.

Jasper Schwartz, CEO Gamebasics B.V.


Kevin is een zuivere millennial: living his values. Hij is onafhankelijk, zelfstandig, beweegt zich over de continenten in verschillende culturen. Hij zoekt en creëert verbinding met de mensen die voor hem waarde toevoegen. Voor wie hij daardoor van waarde is. De ‘drive to explore’ van deze afgestudeerde veiligheidskundige, die niet werkt of vrij is, maar ‘van waarde is’, geeft hem de gunfactor. Hij deelt zijn vrijheid door te inspireren, te relativeren en zijn toehoorders te challengen om de verrassende eenvoud van het leven te aanvaarden en die morgen een klein beetje toe te passen. Kevin is ontwapenend, snel, gedurfd en verfrissend als spreker.

Teun Giljamse, Partner PLUC! en Touch Stones