Kevin Weijers

Spreker | Chief Exploration Officer | Schrijver

Home
Home
Spreker
Spreker
Schrijven
Schrijven
21dagenicon
21 dagen niet klagen
Contact
Contact

Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als verfrissend, energiek en ontwapenend. Met een presentatie vol humor daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Daarom schud ik aan vastgeroeste gewoontes, ingeslepen patronen en speel ik met perceptie. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen je organisatie, als ondernemer, en thuis. Wie denkt dat het alleen een reisverhaal is, heeft het mis. De experimenten in het buitenland hebben me universeel toepasbare lessen geleerd. Van cultuur, samenwerken en innovatie, tot het stoppen met email, het vergroten van je (persoonlijke) productiviteit en het opzoeken van de grenzen van je comfort zone. Door de lessen te verpakken in persoonlijke verhalen en te koppelen aan situaties in het bedrijfsleven, gaat iedereen vol energie en inspiratie naar huis.

De verschillende keynotes:

Ik kijk altijd samen met u hoe ik optimaal maatwerk kan leveren om aan te sluiten bij uw wensen en uw doelgroep. De keynotes duren 30-45 minuten met mogelijkheid voor een Q&A. Ook is er de mogelijkheid dieper op een onderwerp in te gaan in een workshop of masterclass. Om een beeld te geven van mogelijke onderwerpen en thema’s, zijn dit de keynotes die ik in het afgelopen half jaar heb verzorgd:

De “Inspiratiesessie”:

Uiteraard is de inhoud belangrijk. Toch is de energie en het gevoel waarmee je publiek achterblijft of naar huis gaat, nog belangrijker. Omdat me vaak gezegd wordt: “We zijn eigenlijk gewoon op zoek naar een inspirerende spreker”, is deze inspiratiesessie ontstaan. Een presentatie van 30 tot 45 minuten vol energie, humor en persoonlijke verhalen bedoelt als shot van inspiratie. Deze keynote wordt vooral goed gewaardeerd op grotere congressen en als luchtige opening (voorafgaande aan workshops), of als afsluiting van een inhoudelijke dag.

Boek Kevin als spreker

Heb je vragen over een presentatie, het boek, een interview of een van de 100-dagen trajecten?

Vul het formulier in en dan neemt de assistente van Kevin zo snel mogelijk contact met je op. 

Ook kun je ons bellen op  (085) 130 85 89