Kevin Weijers

Spreker | Chief Exploration Officer | Schrijver

Home
Home
Spreker
Spreker
Schrijven
Schrijven
21dagenicon
21 dagen niet klagen
Contact
Contact

Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als verfrissend, energiek en ontwapenend. Met humor en een glimlach schud ik aan vastgeroeste gewoontes, ingeslepen patronen en daag ik je uit anders naar je eigen omgeving en werkelijkheid te kijken.
 
Een deel van de verhalen maakte ik als Chief Exploration Officer (CEO) van De Wereld Rond in 80 Experimenten. Een avontuur waarvoor ik 2,5 jaar lang naar bedrijven in het buitenland reisde en in een week tijd hielp een nieuw idee lanceerde in ruil voor eten en onderdak.
 
Ook heb ik ruime ervaringen binnen de landsgrenzen om medewerkers, leidinggevenden en management teams in beweging te krijgen. Door ideeën te vertalen naar concrete experimenten ontstaat een cultuur waar ‘gewoon doen’ centraal staat.
 
De presentatie past daarom uitstekend als luchtige opening of afsluiting van een congres, symposium of dag vol workshops en inhoudelijke sessies. En wordt ook veel ingezet als in-companyinspiratieboostom medewerkers en leidinggevenden binnen organisaties in beweging te krijgen.

De verschillende keynotes:

De keynotes duren 20-60 minuten en zijn altijd maatwerk, mogelijk in Nederlands en Engels en het aantal deelnemers is onbeperkt. In de aanloop naar de presentatie kijken we samen hoe de boodschap van mijn verhaal, het beste aansluit bij uw wens en mogelijke thema van de dag. Het afgelopen jaar heb ik in totaal 103 lezingen verzorgd voor het onderwijs, de zorg, de overheid, het bedrijfsleven, ondernemersverenigingen en grotere (inhoudelijke) congressen. 

Thema’s waar ik een koppeling naar heb gemaakt zijn:

  • Fit for the Future
  • Durven, Doen & Delen
  • Crossing Borders
  • Alles verandert
  • Let’s Get Connected
  • Vaardigheden van Morgen

Ook is voor elk thema en onderwerp de mogelijkheid aan de slag te gaan in een workshop of een masterclass van 90 tot 120 minuten.

Boek een inspiratiesessie

Mocht je nieuwsgierig zijn naar een presentie, kun je hierboven een impressie bekijken. Dat u nog verdere vragen heeft, is logisch. Dus neem gerust contact op over de beschikbaarheid en mogelijkheden om Kevin te boeken voor een inspiratiesessie via het contactformulier onder aan deze pagina.

Contact

Wil je Kevin boeken voor een presentatie of een vraag vanuit jouw organisatie voorleggen?

Vul het formulier in dan nemen we contact met je op.

Ook kun je ons bellen op (085) 130 85 89