Kevin Weijers

Spreker | Chief Exploration Officer | Schrijver

Home
Home
Spreker
Spreker
Schrijven
Schrijven
21dagenicon
21 dagen niet klagen
Contact
Contact

Leren Experimenteren

De tijd van het schrijven van dikke plannen is echt voorbij. Een papieren waarheid creëren, zonder te toetsen hoe je doelgroep reageert (en of ze überhaupt behoefte hebben aan je nieuwe dienst of product) is te omslachtig. En maanden aan iets werken dat vervolgens in de kast beland, is complete verspilling.

Tegelijkertijd leven we in een wereld waar termen als Agile, Scrum en Lean je om de oren vliegen. Hoewel deze methodes zeker werken, zijn ze als beginner ook ingewikkeld, en lijkt het soms alsof je eerst een andere taal moet leren, voordat je aan de slag kunt.

Experimenteren kun je leren

In de keynote ‘Leren Experimenteren’, laat ik zien hoe je met laagdrempelige experimenten gaandeweg kunt ontdekken wat wel en niet werkt. Ik leer je de vaardigheden en skills die nodig zijn om elk idee te vertalen naar een concreet experiment. En hoe je daar collega’s en klanten bij betrekt en in meeneemt.

Het stimuleren van een meer experimentele mindset heeft altijd een positief effect op de cultuur van een organisatie. Het doel wordt zo snel mogelijk, zo veel mogelijk leren. Medewerkers komen in beweging, nemen hun verantwoordelijkheid, en voelen eigenaarschap over de projecten waarbij ze betrokken zijn.

Mij inhuren als spreker, of nieuwsgierig naar meer informatie:

Andere Keynotes

Spreker Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als jong, verfrissend en energiek. Zonder powerpoint met bullet points maar vol humor daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen je organisatie, als ondernemer, en thuis.
Ook ben ik Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Een zelfverzonnen avontuur waarvoor ik bedrijven rond de hele wereld help nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

Boek een inspiratiesessie

Heb je vragen over een presentatie, het boek, een interview of een van de 100-dagen trajecten?

Vul het formulier in en dan neemt de assistente van Kevin zo snel mogelijk contact met je op. 

Ook kun je ons bellen op  (085) 130 85 89