Kevin Weijers

Spreker | Chief Exploration Officer | Schrijver

Home
Home
Spreker
Spreker
Schrijven
Schrijven
21dagenicon
21 dagen niet klagen
Contact
Contact

Cultuur en Samenwerken

Een groot deel van de voldoening die we halen uit ons werk, is onlosmakelijk verbonden met de cultuur binnen onze organisatie. Waarschijnlijker nog, de cultuur binnen het team van collega’s waarmee je het meest samenwerkt. En hoewel iedereen weet dat cultuur belangrijk is en van grote invloed op het preseteren van de organisatie, kun je het lastig grijpen.

Cultuur uitvoerbaar maken 

Daarom behandelt deze lezing de 10 concrete bouwstenen van de The Culture Canvas. Een tool die ontworpen is met &Innovation tijdens een van mijn experimenten in Zuid-Afrika.

Het blijkt dat we binnen teams en organisaties nogal wat aannames doen en onuitgesproken verwachtingen hebben als het aankomt op werkafspraken. Om het nog lastiger te maken, bestaat er geen one size fits all. Dus leuk wat bij Google, Netflix of Spotify werkt. We willen ontdekken wat bij jullie werkt. Zodat elk team en elke organisatie hun potentieel optimaal kan benutten.

Hoe willen we met elkaar samenwerken?

Het doel van deze keynote is niet om je de antwoorden te geven. Die zijn voor elke organisatie anders. Het doel is je aan het denken te zetten door de juiste vragen te stellen. Niet door een compleet nieuwe methode te introduceren, maar juist om te ontdekken wat al aanwezig is.

Wat is de purpose van een  team, en hoe verhoudt dat tot de organisatie?

Tussen welke tijden zijn we bereikbaar, en wat doen we als het spoed is?

Wat zijn onze kernwaarden, en hoe geven we daar uiting aan?

Hoe ziet succes er uit?

En hoe delen we eigenlijk informatie met elkaar?

 

De toekomst van werk

Het zijn simpele, logische vragen. Dat wil niet zeggen dat de antwoorden altijd even makkelijk zijn. Maar de toekomst van werk is hier, en mensen zijn nog altijd het meest belangrijke goed. Help uw medewerkers de toekomst van uw organisatie vorm te geven.

Mij inhuren als spreker, of nieuwsgierig naar meer informatie:

Andere Keynotes

Spreker Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als jong, verfrissend en energiek. Zonder powerpoint met bullet points maar vol humor daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen je organisatie, als ondernemer, en thuis.
Ook ben ik Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Een zelfverzonnen avontuur waarvoor ik bedrijven rond de hele wereld help nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

Boek een inspiratiesessie

Heb je vragen over een presentatie, het boek, een interview of een van de 100-dagen trajecten?


Vul het formulier in en dan neemt de assistente van Kevin zo snel mogelijk contact met je op. 


Ook kun je ons bellen op  (085) 130 85 89