Kevin Weijers

Spreker | Chief Exploration Officer | Schrijver

Home
Home
Spreker
Spreker
Schrijven
Schrijven
21dagenicon
21 dagen niet klagen
Contact
Contact

Buiten de grenzen van je Comfort Zone

Iedereen weet dat de magie pas begint buiten de grenzen van je comfort zone. Maar die grenzen daadwerkelijk opzoeken, blijkt in de praktijk toch lastiger of enger dan in theorie.

Deze keynote is bedoeld voor plekken waar mensen een beetje vast zitten. Waar het zijn gangetje gaat. Waar even geschud moet worden. In een inspiratiesessie van 30-45 minuten geef ik een energyboost die de nieuw leven in de brouwerij blaast.

De presentatie laat zien hoe je groot denkt, en klein begint. Hoe je complexe uitdagingen, weer simpel maakt. En hoe je ideeen die misschien al lang door je hoofd dwalen, vertaalt naar actie.

Vol voorbeelden van Rond de Wereld in 80 Experimenten leer ik je wat nodig is om te bewegen van denken naar doen. Want waarschijnlijk weet iedereen wel wat nodig is, maar is net dat ene duwtje nodig.

Mij inhuren als spreker, of nieuwsgierig naar meer informatie:

Andere Keynotes

Spreker Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als jong, verfrissend en energiek. Zonder powerpoint met bullet points maar vol humor daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen je organisatie, als ondernemer, en thuis.
Ook ben ik Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Een zelfverzonnen avontuur waarvoor ik bedrijven rond de hele wereld help nieuwe idee├źn te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

Boek een inspiratiesessie

Heb je vragen over een presentatie, het boek, een interview of een van de 100-dagen trajecten?


Vul het formulier in en dan neemt de assistente van Kevin zo snel mogelijk contact met je op. 


Ook kun je ons bellen op  (085) 130 85 89