Spreker: Productiviteit en Stoppen met Email

Begint elke dag in je inbox? Ren je van vergadering naar vergadering? En zet je van alles op papier, in plaats van aan de slag te gaan?

Ooit was ik ambtenaar en vulden email, overleggen, en het schrijven van plannen, mijn dag. Tussendoor probeerde ik mijn ‘echte werk’ te doen. Het gevolg: Je bent enorm druk, maar krijgt eigenlijk niets gedaan. Om aan het einde van de dag met een onvoldaan gevoel richting huis af te druipen.

Het Emaildieet

In deze keynote introduceer ik het emaildieet: Een experiment om te ontdekken hoe je de manier waarop je met anderen samenwerkt, vele malen prettiger, effectiever en zinvoller kunt invullen.

Het emaildieet betekent dat je jezelf een week lang beperkt tot 1x per dag je inbox bekijken. Ook mag je maximaal 3 mailtjes per dag versturen. Dit klinkt drastisch. Want dat is het ook.

Toch weten we allemaal dan in een week de wereld niet vergaat. En wil je ooit losbreken uit je inbox en niet meer worden geleefd door berichten van anderen; dan is het emaildieet het begin. Pauzeer de waan van de dag, pak de regie over je werk terug, en doe weer wat echt belangrijk is.

Een toekomst zonder email

Een toekomst zonder email begint met een inspirerende keynote. De keynote duurt 30-45 minuten, en kan ook gegeven worden als langere workshop of masterclass voor jouw afdeling of management team. Tijdens de keynote komen het waarom, hoe en wat van het stoppen met email aan bod, zodat je klaar bent om zelf het experiment aan te gaan.

Deze keynote boeken, of meer informatie opvragen:

 

En bekijk voor een impressie van mij op het podium naar de beelden die zijn opgenomen tijdens het evenement “De Ondernemer van Morgen” in een vol Hoftheater in Raalte (8:58).

Spreker Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als jong, verfrissend en energiek. Zonder powerpoint met bullet points maar vol humor daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen je organisatie, als ondernemer, en thuis.

Ook ben ik Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Een zelfverzonnen avontuur waarvoor ik bedrijven rond de hele wereld help nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

Andere Onderwerpen

Keynote: Anders kijken, anders doen

Keynote: Leren Experimenteren

Keynote: Stoppen met email

Keynote: Buiten de grenzen van je comfort zone

Keynote: Cultuur en samenwerken