Spreker: Buiten de grenzen van je Comfort Zone

Iedereen weet dat de magie pas begint buiten de grenzen van je comfort zone. Maar die grenzen daadwerkelijk opzoeken, blijkt in de praktijk toch lastiger of enger dan in theorie.

Deze keynote is bedoeld voor plekken waar mensen een beetje vast zitten. Waar het zijn gangetje gaat. Waar even geschud moet worden. In een inspiratiesessie van 30-45 minuten geef ik een energyboost die de nieuw leven in de brouwerij blaast.

De presentatie laat zien hoe je groot denkt, en klein begint. Hoe je complexe uitdagingen, weer simpel maakt. En hoe je ideeen die misschien al lang door je hooft dwalen, vertaalt naar actie.

Vol voorbeelden van Rond de Wereld in 80 Experimenten leer ik je wat nodig is om te bewegen van denken naar doen. Want waarschijnlijk weet iedereen wel wat nodig is, maar is net dat ene duwtje nodig.

Deze keynote boeken, of meer informatie opvragen:

 

En bekijk voor een impressie van mij op het podium naar de beelden die zijn opgenomen tijdens het evenement “De Ondernemer van Morgen” in een vol Hoftheater in Raalte (8:58).

Spreker Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als jong, verfrissend en energiek. Zonder powerpoint met bullet points maar vol humor daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen je organisatie, als ondernemer, en thuis.

Ook ben ik Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Een zelfverzonnen avontuur waarvoor ik bedrijven rond de hele wereld help nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

Andere Onderwerpen

Keynote: Anders kijken, anders doen

Keynote: Leren Experimenteren

Keynote: Stoppen met email

Keynote: Buiten de grenzen van je comfort zone

Keynote: Cultuur en samenwerken