Spreker: Anders Kijken, Anders Doen

Perceptie is iets interessants. Twee personen kunnen naar hetzelfde kijken, en vervolgens iets compleet verschillends zien. Dit heeft allemaal te maken met perspectief en referentiekader.

Keynote: Anders Kijken, Anders Zien

Nieuwsgierigheid is de basis van creativiteit en misschien wel innovatie. En nieuwsgierigheid is precies wat deze keynote wil prikkelen. Het doel is je anders naar je eigen werkelijkheid te laten kijken. Het is een beetje Cruijffiaans, maar hoe je kijkt, maakt wat je ziet. En wat je daar vervolgens mee kunt, of niet.

De keynote duurt 30-45 minuten, en er is altijd een optie voor Q&A. Om te garanderen dat je publiek praktische lessen leert en met een andere mindset de zaal verlaat, is de lezing opgebouwd in drie delen.

  1. Van kijken naar zien.
  2. Van denken naar doen.
  3. En van afhaken naar volhouden.

Mij inhuren als spreker, of nieuwsgierig naar meer informatie:

 

Bekijk voor een impressie van mij op het podium naar de beelden die zijn opgenomen tijdens het evenement “De Ondernemer van Morgen” in een vol Hoftheater in Raalte (8:58).

Spreker Kevin Weijers

Als spreker word ik bestempeld als jong, verfrissend en energiek. Zonder powerpoint met bullet points, maar vol humor daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen je organisatie, als ondernemer, en thuis.

Ook ben ik Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Een zelfverzonnen avontuur waarvoor ik bedrijven rond de hele wereld help nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

Andere Onderwerpen

Keynote: Anders kijken, anders doen

Keynote: Leren Experimenteren

Keynote: Stoppen met email

Keynote: Buiten de grenzen van je comfort zone

Keynote: Cultuur en samenwerken