WIL JE MIJ BOEKEN ALS SPREKER?

Tot nu toe heb ik in ruim een jaar bij 16 verschillende bedrijven in 12 verschillende landen nieuwe ideeën gelanceerd. Een avontuur wat nog steeds in volle gang is. Eerst in ruil voor eten en onderdak. Nu als non-profit project. En deel ik mijn ervaringen graag met jou.

WAAR HEB IK AL GESPROKEN?

De groepen waar ik voor spreek zijn erg verschillend. Zo sprak ik voor alle managers van een 2D animatiestudio in Kuala Lumpur, eindexamenleerlingen op een middelbare school in een township van Kaapstad, financieel directeuren op de CFO Day in Huis ter Duin, en de rest van de wereld tijdens TEDx Breda.

WAT HEB JIJ AAN MIJN VERHAAL?

Mijn presentatie gaat uiteraard over de waarde van experimenteren. Vragen als, waarom is het belangrijk continu aannames te toetsen? Hoe maak je complexe dingen, weer simpel? Hoe vertaal je ideeën naar acties? Hoe ontwikkel je een experimentele kijk op het leven? En hoe krijg je anderen hier in mee?

Het praatje zit zo in elkaar dat ik mijn ideeën, lessen, en ervaringen vertaal naar experimenten, die jij dat in het dagelijks leven kunt toepassen. Anders denken is namelijk nodig. En inspiratie is tof. Maar het veranderen van hoe jij dingen doet, is waar ik het echt voor doe.

MIJ BOEKEN ALS SPREKER?

Nieuwsgierig naar mijn verhaal, en wil je mij boeken als spreker? Vul dit formulier in, en dan neem ik contact met je op:

Ps

Voor een impressie van mij op een podium, is dit mijn TEDx-talk: