WIL JE MIJ BOEKEN ALS SPREKER?

Square

Meer informatie, of mij boeken als spreker kan via maartje@kevinweijers.nl of 0646726804

WIE IK BEN

Ik ben spreker bij bedrijven en op congressen. Nadat ik 5 jaar werkte als ambtenaar, stopte ik met email, en deed ik een challenge aanging om 50 presentaties te geven in 15 weken—waaronder een TEDx-talk, stapte ik eind 2015 gewapend met een backpack, en een enkeltje Hanoi in het vliegtuig een nieuw avontuur tegemoet.

WAAR IK OVER SPREEK

Anderhalf jaar lang reisde ik de wereld rond en hielp bedrijven nieuwe ideeën uit te voeren. Niet voor geld, maar in ruil voor eten en onderdak. Zo kwam (en sliep) ik op de meest bizarre plekken, en werd onderdeel van de meest diverse culturen. Ik werkte onder andere voor een advocatenkantoor in Singapore, een middelbare school in een township van Kaapstad, en was side-kick bij HITZFM, het Radio538 van Maleisië. Overal lanceerde ik nieuwe ideeën met de meest uiteenlopende experimenten.

WAT JIJ HEBT AAN MIJN VERHAAL

Met voorbeelden van mijn reis en de experimenten die ik heb gedaan, spreek ik over de waarde van experimenteren. Afhankelijk van het publiek, laat ik de voorbeelden aansluiten op jouw wens. Met humor stel ik bestaande perspectieven ter discussie. Het resultaat is dat je gaat nadenken hoe het anders kan, en laat ik je op een experimentele manier naar de wereld kijken.

MIJ BOEKEN ALS SPREKER

Meer informatie, of mij boeken als spreker kan via maartje@kevinweijers.nl of 0646726804.


WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Kevin sprak namens onze organisatie tijdens de CFO Day 2017. Wij kijken terug op een zeer succesvolle samenwerking met Kevin als spreker. Ruim 200 Finance Executives inspireerde hij  met zijn levensmotto rondom het thema experimenteren. Quotes vanuit het publiek: “Ontwapenend, prikkelend, buiten de gebaande paden, mooi, boeiend, zeer inspirerend”. Met een gemiddelde 8 als cijfer in de eindevaluatie van zijn sessie scoorde Kevin in de top 3 van best beoordeelde sessies tijdens deze dag! Een topspreker die wij van harte aanbevelen! Albert Allmers, Founder, FinanceFactor.
Kevin is een zuivere millennial: living his values. Hij is onafhankelijk, zelfstandig, beweegt zich over de continenten in verschillende culturen. Hij zoekt en creëert verbinding met de mensen die voor hem waarde toevoegen. Voor wie hij daardoor van waarde is. De ‘drive to explore’ van deze afgestudeerde veiligheidskundige, die niet werkt of vrij is, maar ‘van waarde is’, geeft hem de gunfactor. Hij deelt zijn vrijheid door te inspireren, te relativeren en zijn toehoorders te challengen om de verrassende eenvoud van het leven te aanvaarden en die morgen een klein beetje toe te passen. Kevin is ontwapenend, snel, gedurfd en verfrissend als spreker. Teun Giljamse, Partner PLUC! en Touch Stones
In een setting met ruim 40 hoogopgeleide mannen met een eigenwijsheid die boven het landelijk gemiddelde ligt, was Kevin in staat om bestaande perspectieven ter discussie te stellen. Dat doet hij met zijn positieve en open houding, met zijn zorgvuldig gekozen woorden, humor en goed doordachte visuele voorbeelden. Sprekend uit eigen ervaring en aansluitend bij het publiek. In de voorbereiding is Kevin oprecht bezig zijn verhaal aan te laten sluiten op je wensen, de aftercare is goed en het resultaat is ontwikkeling op individueel- en groepsniveau. Als je tenminste je oogkleppen af en toe durft te (h)erkennen en afzetten. Jasper Schwartz, CEO Gamebasics B.V.

MIJ BOEKEN ALS SPREKER

Meer informatie, of mij boeken als spreker kan via maartje@kevinweijers.nl of 0646726804.