Site update: Oktober 2014

keyboard

Twee maanden geleden ben ik opnieuw gestart met het schrijven van blogs op deze website. En ik ben erg blij met de mensen die trouw mijn updates lezen. Ik geloof in transparantie. Daarom geef ik elke maand een update van mijn activiteiten. Via deze site update kijk ik terug op de afgelopen maand en blik ik vooruit naar de volgende.

Schrijven
Ik heb deze maand drie blogs geschreven:

Website
Op Facebook heb ik een aparte pagina aangemaakt waarmee ik makkelijker blogs en andere updates kan delen via Facebook. Ook met mensen waar ik geen ‘vrienden’ mee ben. Like jij mijn pagina al?

Ook heb ik op mijn website een aparte pagina aangemaakt waar je een overzicht vindt van al mijn geschreven blogs. Je vindt de pagina hier

De wat ik doe pagina heeft ook een update ondergaan.

eBook
De blogs van de afgelopen periode zijn niet voor niets in deze volgorde gepubliceerd. Ik ben achter de schermen bezig met de bundeling tot een eBook. Het is een roadmap van ontdekken waar je blij van wordt, tot een concreet stappenplan wat je kunt volgen om met jouw unieke meerwaarde anderen te helpen en – indien gewenst – geld kunt verdienen. Het eBook zal begin december gratis te downloaden zijn van mijn website.

What’s next
De komende maand verschijnt elke dinsdag een nieuwe blog. Een beschrijving van de tools die ik gebruik om dagelijks te doen wat ik doe. Uiteraard met een vertaling hoe jij ze kunt toepassen. Het zijn er vier in totaal:

  • De Golden Circle van Simon Sinek
  • Het principe: Groot denken, klein beginnen
  • Pareto’s Law oftewel het 80/20 principe
  • De gedachten: ‘Maak het leuk’ en ‘Houd het simpel’

Meedoen en -denken
Meedoen en -denken kan op verschillende manieren:

Feedback en reacties op wat ik schrijf en doe zijn altijd welkom. Je kunt op verschillende manieren contact met me opnemen en reageren via comments onder elke post.

Het verspreiden en delen van wat ik schrijf met vrienden, kennissen en collega’s, waardeer ik uiteraard ontzettend. Je vindt sharing buttons onder elke post en pagina.

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogs? Je kunt je hier aanmelden

Uiteraard ben ik actief en te volgen op verschillende social media kanalen, waaronder: Twitter, Facebook, Linkedin en Google+

Bedankt voor de tijd die je doorbrengt op mijn website. Vergeet ondertussen niet het verschil te maken en te genieten terwijl je de wereld verandert!

Enjoy,

Kevin

 

2 thoughts on “Site update: Oktober 2014

  1. Zelf gebruik ik Feedly om up tot date blijven van jouw blogs. Misschien ook een tip voor anderen. Leest als een tijdschrift en geeft veel rust in mail en andere socialmedia omdat als ik iets wil lezen, daar speciaal Feedly voor open.

  2. I truly loved this post. You describe this topic wonderfully. When hiring home contractors it’s answer to opt for a trusted name in coriuntctson. Experienced and efficient staff should shoot for excellence and seriously consider every detail of your home.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.