Kevin in het kort

Square

WIE IS KEVIN WEIJERS?

Kevin Weijers verzorgt als spreker lezingen, workshops en keynotes voor organisaties, ondernemersverenigingen, businessclubs, events en bijeenkomsten.

Als Chief Exploration Officer (CEO) van Around the World in 80 Experiments — een avontuur om bedrijven rond de hele wereld te helpen nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak — komt hij al twee jaar op de meest bizarre plekken.

Zo werkte hij voor een advocatenkantoor in Singapore, een middelbare school in een township van Kaapstad, en was hij side-kick bij HITZFM, het Radio538 van Maleisië. Overal lanceert hij nieuwe ideeën met de meest uiteenlopende experimenten. Op dit moment staat de teller op 27/80 experimenten, in 18 landen, and counting.

Ook kun je Kevin kennen van de 21 Dagen Niet Klagen Challenge, The Culture Canvas en zijn podcast ‘Experimenteren Met..’


Ps; als je je afvraagt waarom dit in 3e persoon is geschreven, is dat omdat dit gebruikt kan worden voor de aankondiging van je bijeenkomst of event als ik een praatje kom doen.